به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوایهیرمند به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هیرمند، در راستای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم جلسه ی آموزشی مشترک واحد بهبود تغذیه و واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هیرمند با محوریت فواید نان کامل و نان های سبودار ، نکات بهداشتی مرتبط با فرایند تهیه و پخت نان ،رعایت اصول بهداشت فردی،بهداشت محیط کار و نگهداری مواد اولیه به منظور ارتقای سلامت عمومی و کیفیت نان توسط خانم نورا مسئول واحد بهبود تغذیه و خانم شهرکی کارشناس بهداشت محیط ویژه خبازان شهرستان هیرمند برگزار گردید.
انتهای خبر/















