• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
0
رئیس شبکه بهداشت و درمان هیرمند خبر داد:

بازرسی و نظارت بر نانوایی‌های هیرمند

  • کد خبر : 2636
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۸:۳۹
بازرسی و نظارت بر نانوایی‌های هیرمند
رئیس شبکه بهداشت و درمان هیرمند، گفت: بازرسی‌های منظم نانوایی‌های شهرستان به منظور تضمین کیفیت نان و رعایت کامل مقررات بهداشتی ادامه دارد.

حمیدرضابزی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آوای هیرمند بیان کرد: «در راستای حفظ سلامت مردم و ارتقاء کیفیت نان عرضه شده، بازدیدهای دوره‌ای از نانوایی‌های تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت شهید خدری انجام می‌دهیم »

 

وی افزود: «در این بازدیدها، تمرکز اصلی بر بررسی مواد اولیه مانند آرد و نمک مصرفی است که از نظر داشتن پروانه‌های بهداشتی و شرایط نگهداری کاملاً کنترل می‌شود. همچنین افزودنی‌هایی که در فرآیند پخت نان استفاده می‌شوند به دقت ارزیابی می‌شوند تا سلامت و کیفیت نان تضمین شود.»

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان هیرمند مطرح کرد: «همچنین وضعیت بهداشت فردی کارکنان نانوایی‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در سلامت نان مورد بررسی قرار می‌گیرد. استفاده از لباس مناسب، شست‌وشوی دست‌ها و رعایت اصول بهداشتی در محیط کار از نکات کلیدی است که همواره به متصدیان توصیه می‌شود.»

 

بزی درباره اهمیت بهداشت محیط نانوایی‌ها توضیح داد: «محیط نانوایی باید طبق آئین‌نامه شماره ۱۳ کاملاً تمیز و بهداشتی باشد تا از هرگونه آلودگی احتمالی جلوگیری شود. این آیین‌نامه استانداردهای دقیقی برای نگهداری تجهیزات، تهویه و پاکیزگی محیط دارد.»

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: «هدف اصلی از این بازدیدها، ارتقای سلامت جامعه و تضمین عرضه نان با کیفیت و استاندارد است. بازرسی‌ها به صورت مستمر و دوره‌ای انجام می‌شود و آموزش‌های لازم به متصدیان نانوایی ارائه می‌شود تا بهترین خدمات به مردم ارائه گردد.»

لینک کوتاه : https://avayehirmand.ir/?p=2636

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.