به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوایهیرمند، حمیدرضا بزی، بیان کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی و ارتقای بهداشت مواد غذایی، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان بهصورت مستمر در حال اجراست.
وی افزود: کارشناسان سلامت محیط و کار شبکه بهداشت از واحدهای صنفی، نانواییها، رستورانها و فروشگاههای مواد غذایی بازدید کرده و مواردی همچون تاریخ انقضای مواد غذایی، دارا بودن کارت سلامت معتبر، گواهینامه صنفی، رعایت بهداشت فردی و عمومی، بهداشت ساختمان و وسایل کار را بهدقت بررسی کردند.
بزی ادامه داد: در جریان این بازدیدها حدود ۳۵۰ کیلوگرم مواد غذایی منقضی و غیرقابل مصرف از سطح واحدهای صنفی جمعآوری و از چرخه مصرف خارج شد.
وی با تأکید بر اهمیت نظارتهای مستمر گفت: هدف از اجرای این طرحها، صیانت از سلامت شهروندان و جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیربهداشتی است و این بازدیدها بدون وقفه در سطح شهرستان ادامه دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان هیرمند در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراتب را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای خبر/














