به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای هیرمند به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند، در راستای پایش مواد غذایی و با توجه به اهمیت عرضه شیرینی، نظارت و کنترل بهداشتی با هدف ارتقاء شاخص های بهداشتی در کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های سطح شهرستان، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند از کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های سطح این شهر بازدید کردند.
در این بازدید، تمامی شرایط عرضه، بهداشت فردی شامل پوشیدن روپوش ، کلاه و دستکش در حین کار، نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشتی لوازم و تجهیزات، مواد اولیه مصرفی، رنگ های غیر مجاز و درج مشخصات بهداشتی، کنترل و مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای خبر/















